spot_img
spot_img
spot_img

Lecție de balet la Brașov
L

Miercuri, 7 decembrie 2022, de la ora 11.00, în Sala de Balet din Brașov, cei mici sunt așteptați să vizioneze o Lecție de balet. Evenimentul, adresat copiilor de vârstă şcolară, cuprinde o oră de studiu de balet – special construită pentru a promova arta dansului clasic în rândul celor mici – cu tehnici de balet clasic şi contemporan, cu secvenţe coregrafice, dar şi cu variaţiuni din spectacolele de balet.

Lecția va începe cu „studiile de balet”, pregătirea și încălzirea pe care le fac balerinii înainte de a intra în spectacol. Partea a doua va cuprinde fragmente din spectacole de balet celebre, cum ar fi „Frumoasa din pădurea adormită” de P.I. Ceaikovski, „Don Quijote” de L. Minkus, „Coppélia” de L. Delibes, precum și pas de deux-ul „Arlequiniada” de R. Drigo.

Lecția de balet va fi susținută de soliștii și ansamblul de balet al Operei Brașov. Maestru de studii: Cristina Rotundu. Prezentarea îi aparține Iuliei Coșeriu.

Lecția durează o oră și nu are pauză.
Preț bilete: 15 lei. Biletele se achiziționează exclusiv de la casieria Operei Brașov, cu o oră înainte de începerea evenimentului!

Stirile Hit FM