spot_img
spot_img
spot_img

Jandarmii din Alba vor veghea la buna desfășurare a manifestărilor ocazionate de Centenarul Regalității
J

Peste 200 de jandarmi vor acţiona în municipiul Alba Iulia pe timpul Centenarului Regalității, cu misiunea de a asigura buna desfăşurare a activităţilor şi siguranţa participanţilor la manifestările organizate cu această ocazie.

Pe timpul tuturor manifestărilor din calendarul acestui eveniment de mare amploare, vă vor fi alături echipajele de jandarmerie din cadrul Jandarmeriei Alba şi Grupării de Jandarmi Mobilă “ Regele Ferdinand I” – Târgu-Mureş, care vor fi acolo pentru a vă sprijini la nevoie.

Misiunea noastră principală este aceea de a asigura împreună cu cei 130 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și 36 de pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “ Unirea ” al Județului Alba, un parteneriat de securitate în cooperare cu dumneavoastră, pentru a vă putea bucura pe deplin de acest eveniment unic.

Vă invităm să vă bucurați de parada militară unde vor fi prezente echipaje ecvestre ale Detașamentului de Cavalerie al Direcției Generale de Jandarmi al Municipiului București, îmbrăcați în uniforme de brigadier de la 1874, dar și jandarmi echipați în replici ale uniformelor model 1918 și jandarmi echipați în ținuta de ceremonie a Gărzii de Onoare. Totodată, vă puteți bucura și de Muzica Reprezentativă a Jandarmeriei Române.

De asemenea, începând cu ora 20.00 îi așteptăm atât pe cei mici cât și cei mari să ia parte la “Ceremonia Retragerii de Torțe”, susținută de către personalul Gărzii de Onoare a Jandarmeriei Române.

În scopul preîntâmpinării apariţiei unor evenimente sau incidente nedorite, facem apel la participanți să coopereze cu reprezentanții organizatorilor şi cu forţele de ordine, să evite consumul excesiv de alcool, să nu deţină arme de orice fel, artificii sau petarde şi să semnaleze prompt orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri. De asemenea, vă invităm să semnalați orice eveniment neplăcut care ar putea afecta în vreun fel buna desfășurare a evenimentului.

Stirile Hit FM