spot_img
spot_img
spot_img

Un șofer beat a acroșat cu mașina o stivă de lemne pe raza comunei Daia Română
U

La data de 12 iunie 2022, în jurul orei 21,30, polițiștii din Sebeș au intervenit pe raza comunei Daia Română unde a fost semnalat faptul că a avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un bărbat de 32 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu o stivă de lemne, aflată pe marginea carosabilului.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

The post Un șofer beat a acroșat cu mașina o stivă de lemne pe raza comunei Daia Română appeared first on albapesurse.

La data de 12 iunie 2022, în jurul orei 21,30, polițiștii din Sebeș au intervenit pe raza comunei Daia Română unde a fost semnalat faptul că a avut loc un accident rutier, soldat cu pagube…
The post Un șofer beat a acroșat cu mașina o stivă de lemne pe raza comunei Daia Română appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Un șofer beat a acroșat cu mașina o stivă de lemne pe raza comunei Daia Română apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stirile Hit FM