spot_img
spot_img
spot_img

Proiect de prevenire a crizei sanitare la șase unități de învățământ din Municipiul Aiud
P

Municipiul Aiud, dorește să pună în mișcare proiectul privind: „Consolidarea capacităţii unităţilor de învăţământ din Municipiul Aiud în vederea gestionării situaţiei de pandemie generată de virusul SARS-COV-2 2020”,cod SMIS 145278.

Acest proiect se va putea realiza prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 10 „Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie”. Scopul 10.1 fiind, „Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale”.

Scopul proiectului este de a oferii o capacitate adecvată, pentru a nu se genera o criză sanitară la șase unități de învățământ din Municipiul Aiud, județul Alba – Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” Ciumbrud; Școala Gimnazială „Axente Sever” Aiud; Colegiul Național „Bethlen Gabor” Aiud; Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea” Aiud; Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” Aiud și Liceul Tehnologic Aiud, astfel se dorește echiparea cu echipamente de protecție medicală și ustensile medicale pentru a diminua propagarea infecției cu SARS-COV-2.

The post Proiect de prevenire a crizei sanitare la șase unități de învățământ din Municipiul Aiud appeared first on albapesurse.

Municipiul Aiud, dorește să pună în mișcare proiectul privind: „Consolidarea capacităţii unităţilor de învăţământ din Municipiul Aiud în vederea gestionării situaţiei de…
The post Proiect de prevenire a crizei sanitare la șase unități de învățământ din Municipiul Aiud appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Proiect de prevenire a crizei sanitare la șase unități de învățământ din Municipiul Aiud apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stirile Hit FM