spot_img
spot_img
spot_img

Daniel Zdrânc, candidat PSD Alba pentru funcția de consilier județean:”Sunt singurul politician local care a ridicat serios problema managementului integrat al deșeurilor la nivel județean”
D

Marți, 15 septembrie, invitatul emisiunii ”La ordinea zilei” a fost Daniel Zdrânc, candidat PSD Alba pentru funcția de consilier județean. În cadrul acestei emisiuni Daniel Zdrânc a declarat:

”Sunt un om implicat în ceea ce înseamnă problemele comunității. Am fost consilier local și consilier județean. În tot acest timp am făcut mai multe proiecte. Aș aminti proiectul de asfaltare a drumului de la Pâclișa la Vurpăr care a descărcat traficul de pe drumul principal. Este o realizare a mea și a colegilor din Consiliul Județean. Pentru festivalul de la Ivăniș am reușit să reabilităm drumul de acces în zonă. Sunt singurul politician local care a ridicat serios problema managementului integrat al deșeurilor la nivel județean, am discutat despre primele la compania de apă, am discutat despre transportul public și multe alte probleme ale județului. Cand au vrut să facă o platformă de depozitare a deșeurilor în Partoș, eu și cetățenii din zonă ne-am mobilizat pentru a opri această ”porcărie”, de a aduce o groapă de gunoi în mijlocul orașului. Sunt un om care spune lucrurilor pe nume, nu mă interesează blaturile, sunt partenerul oamenilor și așa vreau să și rămân.”

Post-ul Daniel Zdrânc, candidat PSD Alba pentru funcția de consilier județean:”Sunt singurul politician local care a ridicat serios problema managementului integrat al deșeurilor la nivel județean” apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stirile Hit FM