spot_img
spot_img
spot_img

Minor acroșat de un autoturism pe strada Ardealului din Alba Iulia
M

La data de 21 mai 2020, în jurul orei 19.30, polițiștii rutieri din Alba Iulia au fost se sesizați cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Alba Iulia a fost adus un minor de 4 ani, care ar fi fost implicat într-un eveniment rutier.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în jurul orei 18,30, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe strada Ardealului din Alba Iulia, fiind însoțit de tatăl său, minorul ar fi fost acroșat de un autoturism condus de o femeie de 64 de ani, din Alba Iulia, care nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga.

Femeia a oprit inițial la locul accidentului, însă, pentru că starea de sănătate a minorului era bună, și-ar fi continuat deplasarea, fără să anunțe poliția în legătură cu incidentul.

Față de aceasta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămarea corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Post-ul Minor acroșat de un autoturism pe strada Ardealului din Alba Iulia apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stirile Hit FM